Hrvatski radio

Radio Dubrovnik

Le Petit Festival du Theatre

19.06.2015.

00:53

Autor: Adriana Tomašić

HRT logo

HRT logo

Foto: HRT / HRT

U sklopu Le Petit Festival du Theatre, u Lazaretima će, od 20 sati dr. Velimir Abramović održati predavanje Cijeli Svemir utjelovljuje svijest koja održava Zemlju kao živo biće, posvećeno i izumima i vizijama NikoleTesle. Od 21,30 njemački pijanist Jens Schlichting svira na temu Glazbena improvizacija projekcije nijemog filma, a program završava izvedbom plesno-kazališnog komada Mama Tierra, koji izvode Ezequiel Sanucci, Lydia Mueller i Stephanie Lehman.

U subotu, 20. lipnja   u 21 sat počinje predstava Mulholland Theater Academy, na kojoj će biti pokazano što su dubrovačka djeca naučila na kazališnoj radionici s Debby Mullholland iz Novog Zelanda. U 23 sata slijede pioniri hi - tech globalne funk scene, spoj zvukova iz svih krajeva svijeta i jedinstveni video.

Posljednji dan dubrovačkog dijela Festivala je u nedjelju, 21. lipnja, na plaži Veliki žali, gdje će dr. Fabian Franco izvesti koncert francuske šansone i publici pomoći da shvati pravo značenje riječi opčinjenost.

 

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.