Hrvatski radio

Radio Dubrovnik

Mali Metkovci će u subotu okititi božićnu jelku na Trgu kralja Tomislava

29.11.2019.

17:37

Autor: Radio Dubrovnik

Grad Metković

Grad Metković

Foto: - / -

Grad Metković, Turistička zajednica grada Metkovića i Ustanova za kulturu i šport Grada Metkovića organiziraju tradicionalno ukrašavanje božićne jele na Trgu kralja Tomislava u subotu 30. studenog u 10 sati.

U prigodnom programu će nastupiti predškolci iz Središnjeg dječjeg vrtića, djeca iz D.V. Leut, O.Š. Stjepana Radića, te Dječji zbor Župe sv. Ilije. Oni će također ukrašavati jelu, zajedno s djecom iz D.V. Mali Isus, te štićenicima Doma za odrasle osobe i rehabilitaciju Metković.

"I ove godine organiziramo ukrašavanje božićne jele na desnoj strani našeg grada. Također u subotu, 30. studenog u 14 sati biti će organizirano ukrašavanje božićne jele ispred crkve sv. Nikole biskupa. Nastupit će predškolci iz dječjih vrtića Radost i Vid, djeca iz O.Š. don Mihovila Pavlinovića i Dječji zbor Župe sv. Nikole biskupa. Pozivamo roditelje čija djeca nisu organizirano uključena u ukrašavanje božićne jele da ih dovedu na Trg kralja Tomislava i ispred crkve sv. Nikole biskupa", ističu organizatori.

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.