Hrvatski radio

Radio Dubrovnik

Mame Cavtat zovu na prvu smotru folklora Dubrovacko-neretvanske županije!

06.10.2019.

08:33

Autor: Radio Dubrovnik

Mame Cavtat

Mame Cavtat

Foto: - / -

Udruga Mame Cavtat poziv sve koji vole folklor i tradiciju danas u Cavtat, u 18 sati na predivan događaj kulture i tradicije čuvanja baštine krajeva naše županije - Prvu smotru folklora Dubrovačko-neretvanske županije.

"Posebno se veselimo nastupima kulturno umjetničkih društava, no program počinje svečanom povorkom KUD-ova Cavtatskom rivom. U 18:30 počinje program na trgu koji će svojim vodstvom upriličiti Nila Miličić Vukosavic i Ivica Puljić, a nastupit će devet kulturno umjetničkih društava, čuvara tradicije sa svojim pjesama i plesovima. Pozivamo sve koji vole i njeguju tradiciju i običaje da dođu i uživaju u večeri pjesme i plesa!", pozivaju cavtatske mame.

Nastupaju KUD Čilipi, KUD Stjepan Radić - Pridvorje, KUD Marko Marojica - Župa Dubrovačka, KUD Sv. Juraj - Osojnik, FA Linđo - Dubrovnik, KUD Ponikovska Poskočica - Ston, KPD Bratska Sloga Žrnovo - Korčula i KUD Lastovo, a kao gosti KUD Vila Velebita - Jasenice.

 

 

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.