Hrvatski radio

Radio Dubrovnik

Mediteran film u Korčuli i ovog ljeta

11.07.2021.

14:14

Autor: Radio Dubrovnik/ Niko Perić

Niko Perić

Niko Perić

Foto: - / -

Centar za kulturu Korčula i Kino Mediteran iz Splita nastavljaju u partnerstvu ovo ljeto dobru suradnju prikazivanjem nezavisnih filmova, koji već 10 godina okupljaju u Korčuli brojne prijatelje filma.

Tijekom deset godina suradnje od trodnevnog gostovanja ove godine su razvili cjeloljetni program od 11. srpnja do 22. kolovoza.

"Filmovi se prikazuju nedjeljom u 21 sat u ljetnom kinu", napominje ravnateljica Centra za kulturu Korčula Lana Filippi Brkić, koja nam pokazuje kalendar prikazivanja.

Započinju u nedjelju 11. srpnja filmom "Starac i roda - Priča o Malenoj i Klepetanu". Potom 18. srpnja je film "Još jedan dah", 25. srpnja "O jednoj mladosti", a 1. kolovoza je film "Luzzu",zatim 8. kolovoza "Nun of Your Business". Čuveni film "Noć kraljeva" će se prikazati 15. kolovoza i zadnji ovogodišnji dan prikazivanja je filmom "Strah" u Ljetno kino Korčula u nedjelju 22. kolovoza u 21 sat.

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.