Hrvatski radio

Radio Dubrovnik

Međunarodni Dan frankofonije: Stručna vodstva kroz Umjetničku galeriju

20.03.2021.

08:31

Autor: Radio Dubrovnik

Umjetnička galerija Dubrovnik

Umjetnička galerija Dubrovnik

Foto: - / -

Povodom međunarodnog Dana frankofonije, Francuska alijansa Dubrovnik u suradnji s Umjetničkom galerijom Dubrovnik danas organizira stručna vodstva na francuskom i hrvatskom jeziku. Posjetitelje će kroz Umjetničku galeriju Dubrovnik u dva termina provesti kustosica UGD Jelena Tamindžija.

Prvo će vodstvo pod nazivom Povijest i zbirka Umjetničke galerije Dubrovnik / L'histoire et Collection du Musée d'Art Moderne de Dubrovnik biti na francuskom jeziku. Početak je u 10 sati, a zbog ograničenog broja sudionika, za vođenje se potrebno unaprijed prijaviti putem emaila: francuskaalijansa@gmail.com

 „Utjecaji francuskih umjetničkih pravaca i obrazovanja hrvatskih umjetnika u Francuskoj“ naziv je drugog vodstva koje će biti na hrvatskom jeziku i planirano je za 16 sati.

Također, zbog ograničenog broja sudionika, za vođenja se potrebno unaprijed prijaviti i to putem emaila: press@momad.hr.

Posjetitelji su pozvani da se i na ovom događanju drže preporučenih epidemioloških mjera i da održavaju međusobni razmak.

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.