Hrvatski radio

Radio Dubrovnik

Mnoštvo događanja ovog tjedna u teatru!

09.10.2019.

14:11

Autor: Radio Dubrovnik

Kazalište Marina Držića

Kazalište Marina Držića

Foto: - / -

Kazalište Marina Držića je ovog vikenda bilo ispunjeno do posljednjeg mjesta na dvjema izvedbama gostujuće predstave "Cabaret preko veze" te na premijeri lutkarskog Orlanda u izvedbi kulturnog društva Aster Dubrovnik.

Bogati program se nastavlja i ovog tjedna te će KMD ponuditi za svakoga ponešto!

9. listopada od 20 sati na Sceni Bursa će se održati večer poezije u čast Iva Vojnovića u režiji Srđane Šimunović. "Ovo je dan ki dohodi nami jednom na godište" obilježava datum rođenja velikog pisca i pjesnika, a sudjeluju glumci: Izmira Brautović, Angela Bulum, Nika Lasić, Mirej Stanić i Nikola Sekulo.

Uz rođendan Iva Vojnovića se također 11. listopada u 20 sati na Veliku scenu vraća kultni "Suton" u režiji Ivice Boban.

12. listopada od 20 sati na Velikoj sceni će zaigrati Kazališna družina Kolarin i "Karaoke show" prema tekstu Davora Špišića. Komad je režirao Paolo Tišljarić, a Kolarini će kao i uvijek dosad dragim sugrađanima izmamiti osmijeh na lice uz ovu komediju.

13. listopada u jutarnjem terminu od 11 sati na Scenu Bursa će Aster Dubrovnik reprizirati lutkarsku predstavu "Orlando" u režiji Izmire Brautović. Autorica scenarija je Lucijana Pendo, a sve lutke i scenografiju su izradili vrijedni članovi ovog udruženja.

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.