Hrvatski radio

Radio Dubrovnik

Osmo izdanje Malog kazališnog festivala

06.06.2016.

17:52

Autor: Davor Mojaš

HRT logo

HRT logo

Foto: HRT / HRT

U Lazaretima je konferencijom za novinare najavljeno osmo izdanje Malog kazališnog festivala koji će se održati u Dubrovniku od 9. do 12. lipnja. Festivalski program najavio je njegov osnivač Vinko Prizmić.

Festivalski programi održavat će se u Lazaretima, gdje je Art radionica festivalski domaćin, po gradskim prostorima i na plaži Veliki Žali završnog dana. Na konferenciji za novinare posebno je, kao zanimljiva festivalska atrakcija, najavljeno i glazbeno natjecanje 'Dubrovnikvision' najmlađih Dubrovčana. Festival će otvoriti Anne Vervarcke 9. svibnja u 20.30 sati s predavanjem ‘Zdrava djeca’. Programski voditelj i osnivač Festivala je Vinko Prizmić koji godinama uspješno dubrovačkoj publici predstavlja svoje svestrane umjetničke interese dovodeći u Dubrovnik prijatelje umjetnike različitih izvedbenih vještina. Festival će i ove godine ponuditi nekoliko radioničkih programa, predavanja, interaktvne sadržaja i glazbenih izvedbi. 

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.