Hrvatski radio

Radio Dubrovnik

Pandemijski Trio PMS napokon stiže 's kauča na pozornicu'

14.08.2021.

10:27

Autor: Radio Dubrovnik

Trio PMS

Trio PMS

Foto: - / -

Večeras u 21 sat na pozornici Ljetnog kina Slavica Trio PMS održat će dugo očekivani koncert uživo. Za one koji nisu upoznati, iza ovog “nezgodnog” akronima kriju se imena naših dragih sugrađana – Periše Boka, Maria Nadila i Saše Aleksandre Miletić.

Oni su nas, po ideji i uz produkcijsku pomoć LMT Studija, u sivilu lockdowna redovito uveseljavali divnom glazbom koju su prenosili putem Facebook Live i YouTube platformi.

Spojila ih je naravno, ljubav prema glazbi i druženjima. Radi se redom o vrsnim amaterskim glazbenicima, prvenstveno 'klapašima' koji su u ovom projektu pronašli način da svoje glazbeno umijeće podijele online sa širom publikom i to u raznolikim i ponekad neočekivanim žanrovima. Nemogućnost da rade ono što najviše vole u slobodno vrijeme stvorila je tako ovaj trio koji još jednom dokazuje da glazba uistinu ne poznaje granice, pa ni ove pandemijske.

Uz potporu rodbine i prijatelja koji su uživali i nestrpljivo čekali svaku slijedeću izvedbu, Trio PMS odlučio je svoj repertoar “preseliti” s kauča i kućnog okruženja te ga dovesti na jednu od omiljenih dubrovačkih ljetnih pozornica – kino Slavicu gdje će uz dosad izvedene skladbe donijeti i nekoliko novih sa svojim prijateljima.

Ulaznice za koncert moguće je kupiti online putem ulaznice.hr te u agencijama u njihovom sustavu. Za ulaz nije potrebna Covid potvrda. Kapacitet gledališta je limitiran. Izvedba je organizirana prema preporukama HZJZ-a zbog suzbijanja širenja virusa Covid-19.

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.