Hrvatski radio

Radio Dubrovnik

07:33 / 13.06.2022.

Autor: HRT - Radio Dubrovnik

Plesna produkcija "Lipanjska rapsodija" u Kinu Slavica

Plesna produkcija "Lipanjska rapsodija"

Plesna produkcija "Lipanjska rapsodija"

Foto: Plesno rekreacijski studio Dubrovnik / -

U prekrasnom ambijentu ljetnog Kina Slavica večeras u 20 sati upriličit će se plesna produkcija pod nazivom ''Lipanjska rapsodija'', u režiji Plesno rekreacijskog studia Dubrovnik.

Na ljetnoj pozornici Kina Slavica, svoje plesno umijeće pokazat će oko stotinu djece i mladih plesača, polaznika Plesno rekreacijskog studia Dubrovnik i Mažoretkinja Grada Dubrovnika, koji će bogatim plesnim programom prikazati široki spektar raznih vrsta plesnih izričaja: od klasičnog baleta, modernog i suvremenog plesa, preko gimnastike i akrobatike, mažoret plesa pa sve do zumbe.

Kroz punih sat i pol vremena, sugrađani će imati priliku pored bogatog plesnog programa uživati i u popratnom dijelu programa s gostima izvođačima, koji će obuhvaćati glazbene, zabavne i animacijske izvedbe.

Ulaznice za plesnu produkciju “Lipanjska rapsodija”, mogu se preuzeti pola sata prije početka, na glavnom ulazu u ljetno Kino Slavica.

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.