Hrvatski radio

Radio Dubrovnik

Plesni studio Step ‘n Jazz viceprvak svijeta

29.11.2022.

19:46

Autor: Radio Dubrovnik

Plesni studio Step ‘n Jazz viceprvak svijeta

Plesni studio Step ‘n Jazz viceprvak svijeta

Foto: Plesni studio Step ‘n Jazz / -

Od 23. do 26. studenoga se održalo Svjetsko prvenstvo u stepu u Velikoj Gorici. Članovi plesnog studia Step ‘n Jazz sudjelovali su na natjecanju u svim dobnim kategorijama i vraćaju se doma kao viceprvaci svijeta u stepu.

"Naši seniori (Mihael Tošić, Mia Kužnin, Iva Vidak, Katarina Kanostrevac, Paula Kapović, Mia Pezo i Ines Rossetti) osvojili su drugo mjesto u kategoriji seniorskih malih grupa. Iznimno smo ponosni i na naše juniore koji su se isto tako okitili u kategoriji juniorskih formacija, ali ovaj put s broncom (Paula Kapović, Ines Rossetti, Bruna Miletić, Ana Vidak, Nika Simoni, Dora Poljak, Karla Kanostrevac, Iva Kanostrevac, Iris Bošković, Nicole Žarak, Iva Lučić, Anamaria Štaka, Petra Kulušić, Lora Marunić i Karmen Prnjat)", ističu iz Step 'n Jazza.

"Našoj djeci do 12 godina, je ovo bilo prvo svjetsko natjecanje. Mala grupa je izborila finale i osvojila sjajno 6.mjesto (Andrea Barišić, Nika Matana, Veronika Sentić, Luciana Gospodnetić, Tija Lukšić i Noemi Spremo) a formacija polufinale i 10.mjesto (Andrea Barišić, Nika Matana, Veronika Sentić, Luciana Gospodnetić, Tija Lukšić, Noemi Spremo, Najla Čampara, Nika Ružić, Lea Radoje, Marija Markić, Vita Kužnin, Katarina Raguž, Vanesa Avdić, Laura Zmijarević, Maya Vidoš, Ema Hartman, Petra Grubješić, Lana Vučur, Leona Mitić). Čestitamo i našim seniorima koji su izborili finala. Mia Kužnin sa sjajnim 4.mjestom u solo kategoriji i Mia i Mihael Tošić 6.mjesto u kategoriji seniorskih parova. Nakon tri godine pauze zbog Covid-a napokon smo ponovno nastupali na najvažnijem plesnom natjecanju u sklopu medunarodnog plesnog saveza IDO. Naša djeca su kao i uvijek predivno predstavili naš Grad i naš državu. Čestitamo ovim putem svim plesačima, trenerima i koreografima na izvrsnim rezultatima. Posebna zahvala svima koji su pomagali u backstage-u te roditeljima koji podržavaju svoju djecu i naš rad", ističu iz Step 'n Jazza.

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.