Hrvatski radio

Radio Dubrovnik

Počela internetska prodaja ulaznica za 71. Igre

24.06.2020.

17:30

Autor: Radio Dubrovnik

DLJI

DLJI

Foto: - / -

Ulaznice za većinu glazbenih, dramskih i plesnih programa koji će, u razdoblju od 10. srpnja do 25. kolovoza ove godine, biti izvedeni na 71. izdanju Dubrovačkih ljetnih igara od danas su dostupne online.

Točnije, na mrežnim stranicama Igara www.dubrovnik-festival.hr te putem servisa ulaznice.hr po, do čak 50 posto povoljnijim cijenama u odnosu na prijašnje festivalske sezone.

Ove godine nije aktivan popust od 30 posto za stanovnike Dubrovačko-neretvanske županije kao ni za studente, no cijene ulaznica su značajno smanjene, prilagođujući se nastaloj situaciji, pa je primjerice najjeftinija karta 50 kuna, a najskuplja 300 kuna, dok ostale cijene ovise o izvedbi i odabranom mjestu u gledalištu.

Kupnjom ulaznica za tri glazbene izvedbe, ostvaruje se gratis ulaznica za jedan glazbeni program po izboru. Uz kupnju ulaznica Mastercard® i Maestro® karticama online ili na blagajni ostvaruje se 10 posto popusta, a takva kupnja u iznosu od najmanje 500 kuna donosi i voucher koji omogućuje 30 posto popusta na festivalske suvenire. 

Lokalna prodaja ulaznica kreće u srijedu 1. srpnja, kad će blagajna u Festivalskoj palači (Od Sigurate 1) početi sa svakodnevnim radom od 9 do 21.30 sati. Ulaznice će biti dostupne i na lokacijama izvođenja programa, dva sata prije početka. OTP banka d.d. nastavlja tradiciju podupiranja Dubrovačkih ljetnih igara, a ove godine s programom vjernosti OTPeticom svojim korisnicima omogućila je dodatnih 10 posto popusta pri kupnji ulaznica za neki od festivalskih programa, koji se može ostvariti isključivo na prodajnom mjestu u Festivalskoj palači od 1. srpnja.

Dubrovačke ljetne igre poštivat će preporuke HZJZ-a za sprječavanje zaraze bolešću COVID-19 tijekom održavanja svih festivalskih događanja, a za svaku izvedbu vodit će se evidencija osoba koje sudjeluju u programu kao i evidencija gledatelja od kojih će se već pri kupnji ulaznica zatražiti da ostave svoje ime, prezime i kontakt broj. Festivalske blagajne će imati postavljene zaštitne pregrade između blagajnika i posjetitelja te će se osigurati beskontaktno plaćanje. Sva sjedeća i stojeća mjesta će biti označena i međusobno udaljena najmanje 1,5 metar, poštivat će se i preporučena udaljenost od 4 metra između publike i izvođača na sceni. Gledateljima će biti dostupna dezinfekcijska sredstva, a preporučuje se i korištenje zaštitnih maski.

Upite vezane za kupnju ulaznica zaprima festivalski Ured prodaje na e-mail adresu: sales@dubrovnik-festival.hr ili na telefonski broj: (020) 325 107.

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.