Hrvatski radio

Radio Dubrovnik

Počinju 64. dubrovačke ljetne igre

10.07.2013.

13:00

Autor: Davor Mojaš

HRT logo

HRT logo

Foto: HRT / HRT

Svečanim ceremonijalom večeras u 21 sat bit će otvorene 64. dubrovačke ljetne igre, najstarija hrvatska kulturna manifestacija koja će ovog ljeta

 Dubrovnik će od danas do 25. kolovoza, u dosluhu sa svojom bogatom festivalskom tradicijom, biti ljetno susretište umjetnika , njih oko 2000 iz zemlje i svijeta, koji će na dvadeset otvorenih scenskih i koncertnih prostora, ponovno prepoznati grad kao inspirativan priziv svojih umijeća koja će podijeliti publici u ambiciozno zamišljenom programu novog umjetničkog vodstva Igara.Danas u podne  u festivalskoj palači bit će održana sjednica Vijeća Dubrovačkih ljetnih igara a u 21 sat, uz izravni prijenos na Prvom programu Hrvatskog radija i Radio Dubrovnika, svečanim ceremonijalom bit će najavljena nova sezona najstarije hrvatske kulturne manifestacije, ovog ljeta sa preko 130 raznovrsnih svakodnevnih programskih sadržaja koji bi, prema najavama, trebali otvoriti nove i drugačije stranice bogate dubrovačke festivalske povijesti.

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.