Hrvatski radio

Radio Dubrovnik

Prvi kolegij ravnatelja ustanova u kulturi u 2022. godini

13.01.2022.

09:27

Autor: HRT - Radio Dubrovnik

Prvi kolegij ravnatelja ustanova u kulturi u 2022. godini

Prvi kolegij ravnatelja ustanova u kulturi u 2022. godini

Foto: Grad Dubrovnik / -

U Velikoj vijećnici Grada Dubrovnika održan je sastanak s ravnateljima kulturnih ustanova kojeg su predvodile zamjenica gradonačelnika Jelka Tepšić i pročelnica Upravnog odjela za kulturu i baštinu Julijana Antić Brautović.

Na prvom ovogodišnjem redovitom kolegiju bilo je riječi o programima i planovima rada za prva tri mjeseca 2022. godine, kao i o predstojećim manifestacijama. Ravnatelji su izvijestili o aktivnostima u tijeku te najavili programe koje kulturne ustanove Grada Dubrovnika pripremaju za Festu sv.Vlaha, kao i programe za Noć muzeja koja će se održati 28. siječnja.

Ova manifestacija, koja je u Hrvatskoj i u Dubrovniku iznimno popularna i ove godine bi se, prema uputama Hrvatskog muzejskog društva, trebala odvijati većinom „on line“ zbog aktualne epidemiološke situacije i u skladu s trenutno važećim mjerama.

Posebna tema bila je i priprema programa uz obilježavanje obljetnice 750 godina postojanja Dubrovačkog statuta, kao i o brojnim ostalim projektima koji bi se trebali realizirati tijekom 2022. godine.

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.