Hrvatski radio

Radio Dubrovnik

Rambo Amadeus na Orsuli u lipnju

04.04.2019.

12:30

Autor: Radio Dubrovnik

Dubrovačke ljetne igre

Dubrovačke ljetne igre

Foto: - / -

Legendarni Rambo Amadeus, čije koncerte Dubrovčani redovno posjećuju u velikom broju, 15. lipnja nastupit će sa svojim sekstetom na jednoj od najljepših dubrovačkih otvorenih pozornica – u Parku Orsula. Koncert organiziraju Grad Dubrovnik i Dubrovačke ljetne igre.

"Rambo Amadeus, pravim imenom Antonije Pušić, kultna je ličnost glazbene scene prostora bivše Jugoslavije već preko trideset godina. Sjajan i kao autor, pjevač i gitarist, poznat je po svojim izvrsnim koncertima, smislu za humor i hrabrosti za glasno protestiranje kada stvari krenu predaleko", piše Muzika.hr.

Njegovi žanrovski šaroliki albumi imaju kultni status, a publika cijeni njegov kritički oštar stav prema pojavama u našim društvima pa je tako poznata činjenica da je upravo on skovao termin turbo-folk i opisao ga.

Ulaznice za koncert Ramba Amadeusa na Orsuli, po jedinstvenoj cijeni od 100 kuna, dostupne su online na platformi www.ulaznice.hr.

U cijenu ulaznice je uključen i prijevoz. Ulaznice će se moći kupiti i u Uredu prodaje Dubrovačkih ljetnih igara u Festivalskoj palači (Od Sigurate 1) gdje svi stanovnici Dubrovačko-neretvanske županije uz predočenje osobne iskaznice ostvaruju popust od 30 posto.

To je ujedno i početak lokalne prodaje za festivalske programe 70. Igara, a radno vrijeme Ureda će kroz travanj biti od ponedjeljka do petka od 10 do 16 sati, a od 1. svibnja od 10 do 18 sati.

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.