Hrvatski radio

Radio Dubrovnik

Rambo Amadeus sekstet večeras na Orsuli

28.06.2019.

15:02

Autor: Radio Dubrovnik

Dubrovačke ljetne igre

Dubrovačke ljetne igre

Foto: - / -

Legendarni Rambo Amadeus, čije koncerte Dubrovčani redovno posjećuju u velikom broju, nastupit će sa svojim sekstetom na jednoj od najljepših dubrovačkih otvorenih pozornica, u Parku Orsula, večeras u 21:30 sati. Koncert organiziraju Grad Dubrovnik i Dubrovačke ljetne igre.

Rambo Amadeus, pravim imenom Antonije Pušić, kultna je ličnost glazbene scene prostora bivše Jugoslavije već više od trideset godina. Sjajan i kao autor, pjevač i gitarist, poznat je po svojim izvrsnim koncertima, smislu za humor i hrabrosti za glasno protestiranje kada stvari krenu predaleko, piše Muzika.hr. Njegovi žanrovski šaroliki albumi imaju kultni status, a publika cijeni njegov kritički oštar stav prema pojavama u našim društvima pa je tako poznata činjenica da je upravo on skovao termin turbo-folk i opisao ga.

Ulaznice za koncert dostupne su online na platformi www.ulaznice.hr te na blagajni Igara u Festivalskoj palači (Od Sigurate 1) gdje svi stanovnici Dubrovačko-neretvanske županije uz predočenje osobne iskaznice ostvaruju popust od 30 posto. U cijenu ulaznice je uključen i prijevoz autobusom prema sljedećem redu vožnje:

21:00 / Pile - Park Orsula
21:00 / A. kolodvor - Grawe - I. Glavica - Žičara - Park Orsula
23:45 / Park Orsula - I. Glavica - Pile
23:45 / Park Orsula - Vukovarska - A. kolodvor

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.