Hrvatski radio

Radio Dubrovnik

Sjajni rezultati Plesnog studija "Step 'n Jazz" u Pragu

24.06.2019.

17:41

Autor: Radio Dubrovnik

Plesni studio "Step 'n Jazz"

Plesni studio "Step 'n Jazz"

Foto: - / -

Plesni studio "Step 'n Jazz" je sudjelovao na europskom prvenstvu u stepu koji se održalo u Pragu 15 i 16. lipnja pod okriljem međunarodnog plesnog saveza IDO. Sudjelovalo je čak 1726 plesača iz 21 države.

"Naši plesači su se vratili u grad okićeni u čak 7 različitih kategorija. Iznimno smo ponosni što možemo reći da smo postali viceprvaci Europe u čak tri kategorije. Naši plesači na svakom međunarodnom natjecanju na visokom nivou predstave svoju državu i naš Grad. Ovi rezultati će sigurno ostati upisani u povijest našeg kluba kao najboljih rezultati dubrovačkih stepera na međunarodnom natjecanju ikad. Osim srebrnih i brončanih odličja, htjeli bismo istaknut i naše soliste Mihaela Tošića i Miu Kužnin koji su u jakoj seniorskoj konkurenciji sa svojim solo nastupima osvojili izvrsno 4. i 5.mjesto. Također seniorski i juniorski trio i duo koji su se plasirali u finalni krug natjecanja. Čestitamo ovim putem našim malim, ali velikim plesačima i zahvaljujemo svima na podršci", poručuju.

Rezultati:
2.mjesto: step solo djeca Ana Vidak
2.mjesto: step mala grupa seniori 'Bad guys'
2.mjesto step formacija seniori 'Creatures'

3.mjesto step duo djeca Ana Vidak i Dora Poljak
3. mjesto step trio djeca 'Dance little sister'
3.mjesto step mala grupa juniori 'The gang'
3.mjesto step formacija juniori 'Alisa'

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.