Hrvatski radio

Radio Dubrovnik

Slikanje u Florinom đardinu u subotu s Ivanom Miloglav

05.11.2021.

13:31

Autor: Radio Dubrovnik

Galerija Flora

Galerija Flora

Foto: - / -

Florin dom u Lapadu, nekadašnji atelier Flore Jakšić, koji je slikarica oporučno ostavila na brigu i korištenje umjetnicima je sve do danas ostao usamljen primjer utočišta kulture i umjetnosti na prostoru Lapada.

Slikaričin atelier i vrt u lapadskoj uvali mjesto su kontinuiranih nastojanja da se u okružju Lapada i Dubrovnika umjetnicima i umjetničkoj publici pruži mogućnost za stvaranje i boravak, za međusobno upoznavanje te razmjenu iskustava.

S ciljem upoznavanja šire javnost s Florinom ostavštinom te educiranjem zainteresiranih u specifičnoj likovnoj aktivnosti, osmišljena je radionica slikanja za mlade, odrasle i starije osobe.

Slikanje u Florinom đardinu osmišljeno je kao jednodnevni događaj na kojem bi svi zainteresirani mogli sudjelovati u plain-air slikanju pod vodstvom akademske slikarice Ivane Miloglav.

Radionica će se odvijati u subotu 6. studenoga od 10 do 16 sati, a prijaviti se možete putem maila ivanamiloglav@gmail.com ili na broj mobitela 0917831110.

Radionica je besplatna, a materijal osiguran.

"Donesite samo nešto za marendat i vidimo se u Florinom đardinu. Let's paint!", poručuju iz Galerije Flora.

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.