Hrvatski radio

Radio Dubrovnik

Slobodan ulazak na "Razgovore o kazalištu" s Mirom Gavranom

25.03.2022.

08:27

Autor: HRT - Radio Dubrovnik

Miro Gavran

Miro Gavran

Foto: Davorin Visnjic / PIXSELL

U goste Kazalištu Marina Držića stiže popularni Teatar Gavran i komedija “Na kavici u podne”!

Izvedbe su na rasporedu večeras i sutra u 20 sati. Također, danas će od 18 sati u sklopu ciklusa “Razgovori o kazalištu” s književnicom Stašom Aras na Velikoj Sceni KMD-a gostovati Miro Gavran. Ulazak na ovaj događaj je slobodan za sve posjetitelje!

U toploj kazališnoj predstavi “Na kavici u podne” glavni junaci su karakterno bitno različiti majka i sin, koje igraju Mladena Gavran i Vedran Komerički. Autor Miro Gavran u ovom tekstu na uvjerljiv način oslikava odnos, koji kroz dva desetljeća prožive i brojne neželjene životne situacije, bivajući jedno drugome pouzdanim ogledalom, čak i u trenucima kada se razilaze u ocjenjivanju toga života. Ova nježna priča oslikava prepoznatljive junake i pruža glumcima odličan materijal za izgradnju uvjerljivih karaktera. Radnja se odvija u Zagrebu od 1988. do 2019. godine i na tragu je uspješnih obiteljskih komedija “Sladoled” i “Pivo”

Rezervacije ulaznica moguće su na tel. (020) 321 088 ili na e-mail: blagajna@kmd.hr // Online prodaja: www.ulaznice.hr

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.