Hrvatski radio

Radio Dubrovnik

Što "Festa 2020. Dubrovnik" nudi ovog vikenda?

31.01.2020.

16:50

Autor: Radio Dubrovnik

Festa Dubrovnik

Festa Dubrovnik

Foto: - / -

U sklopu devetnaeste Feste Dubrovnik večeras u 19.30 sati u Kazalištu Marina Držića održat će se predstava Karaoke show, autora Davora Špišića, u režiji Paola Tišljarića, a u izvedbi Kazališne družine Kolarin.

Također večeras od 19 sati u Umjetničkoj galeriji Dubrovnik u Noći muzeja već tradicionalno Dubrovačka Rock parada u kojoj sudjeluje devet dubrovačkih rock bandova: Lapadske Tratinčice, Bjelouška, Dapal, SFT, Nianse, Quake 67, Bogovi u radiju, O' Hara, Art.

 

Subota 1. veljače

U Kinu Sloboda u 11 sati održat će se predstavljanje knjige Ulicama Grada, autora Borisa Njavra. Ovo je knjiga zapisa o Gradu, ulicama i čeljadi Grada kroz naše i neke davne godine.
Sudjeluju članovi Kazališne družine Kolarin: Jelica Čučević, Kaća Carević i Barbara Lončarić Lučič, klape Kaše i Kolafjaka. Predstavljači su Luko Paljetak i Tomislav Šuljak, a tehnički urednik Miro Bronzić.

U crkvi Sv. Vlaha također 1. veljače u 19 sati praizvedba MISE SVETOGA VLAHA, autora Vicka Dragojevića, u izvedbi Klape Kaše

 

Nedjelja 2. veljače

FESTA OD VINA na Kandeloru od 11 sati u Gradskoj kavani, u suradnji s Gospodarskom i Obrtničkom komorom i DNŽ te Dešom Dubrovnik.

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.