Hrvatski radio

Radio Dubrovnik

Teatar Lero gostuje u Zagrebu s "Mjesečinom za Lady Macbeth"

05.09.2013.

12:04

Autor: Jelena Obradović Mojaš

HRT logo

HRT logo

Foto: HRT / HRT

Studentski teatar Lero gostovat će u Zagrebu s predstavom „Mjesečina za Lady Macbeth“ Milana Milišića na međunarodnom kazališnom Amadeoff festivalu.

Studentski teatar Lero gostovat će u Zagrebu s predstavom „Mjesečina za Lady Macbeth“ Milana Milišića u režiji Davora Mojaša. Novo Lerovo zagrebačko gostovanje bit će  u sklopu Amdeoff  festivala koji nudi izbor kazališnih predstava iz Mostara, Beograda, Zagreba i Dubrovnika. Kazališni program Amadeoff festivala  održava se  od 4. do 8. rujna  u atriju Hrvatskog prirodoslovnog muzeja a u slučaju nevremena u dvorani Kazališta Vidra. Lero će svoju predstavu odigrati 7. rujna.  Na istom festivalu Lero je prije dvije godine odigrao predstavu „Psyche Pelingrada“ Gjene i Iva Vojnovića također u režiji Davora Mojaša. Studentski teatar Lero je praizvedbu  „Mjesečine za Lady Macbeth“ prikazao u sklopu dramskog programa 63. Dubrovačkih ljetnih igara prošle godine i do sada je odigrao tridesetak izvedbi ove predstabve s kojom će krajem rujna predstavljati Hrvatsku na Međunarodnom kazališnom festivalu u Postojni u Sloveniji.

 

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.