Hrvatski radio

Radio Dubrovnik

Tematska večer "U Kočana na gumnu"

01.10.2022.

07:37

Autor: Radio Dubrovnik

Nedjelja, 19. rujna na Četvrtom

Nedjelja, 19. rujna na Četvrtom

Foto: Otkrivamo Hrvatsku: Konavle / HRT

Ovu subotu u Đurinićima na starom Kočanovom gumnu u 18.30, Agroturizam Konavle organizira tematsko večer i već tradicionalnu književnu priredbu "U Kočana na gumnu".

Tom prilikom, književnik, pjesnik, putopisac, scenarist, redatelj i dobitnik dviju nagrada za životno djelo, Stijepo Mijović Kočan i njegova životna suputnica Mirjana Pejaković Kočan predstavit će dvije nove knjige "Bože moj" i "Pjesnici pljeva".

Događaju će prisustvovati i prisutne pozdraviti, u svijetu najprevođeniji i najpoznatiji hrvatski književnik, Miro Gavran ujedno i predsjednik Matice hrvatske.

Nakon kraćeg predstavljanja knjiga Antun Toto Rilović uz gitaru pjeva Kočanove i druge pjesme. Za sve prisutne Agroturizam Konavle priprema i tematski zalogaj.

"Na tematsku večer svi su dobrodošli, a ulaz je slobodan. U slučaju kiše događaj će se, prema istom sadržaju, održati u restoranu Konavoski dvori", ističu iz Agroturizma Konavle.

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.