Hrvatski radio

Radio Dubrovnik

Tradicionalna generalna proba otvaranja 71. Igara večeras u ponoć

09.07.2020.

16:11

Autor: Radio Dubrovnik

Dubrovačke ljetne igre

Dubrovačke ljetne igre

Foto: - / -

Generalna proba Svečanog otvaranja Dubrovačkih ljetnih igara tradicionalno će se održati večeras u ponoć u Portu. Ulazi za publiku (mala vrata od Akvarija i tvrđava sv. Ivan) bit će otvoreni od 23 sata, a vrijedit će iste mjere razmaka kao za svečano otvaranje.

Publiku se moli da koristi dezinficijense za ruke dostupne na ulazima.

UPUTE ZA PUBLIKU NA PESKARIJI I ZIDINAMA

Publika će biti smještena na rivi od Peskarije do ponte od Svetog Ivana prema Porporeli te na zidinama od Svetog Ivana do Galerije Dulčić Masle Pulitika. Stajaća mjesta bit će označena znakom X za dvije osobe uz propisani razmak. Ulazi za publiku su mala vrata od Akvarija (maksimalno 200 ljudi) i ulaz na zidine na Svetom Ivanu (maksimalno 120 ljudi).

UPUTE ZA PUBLIKU NA PLOVILIMA

Publika probu može pratiti i sa svojih plovila na vezu u portu, a za njih će biti otvorena dva ulaza: mala vrata od Akvarija i ulaz od Peskarije.
Vlasnici plovila mole se da ne uplovljavaju s namjerom privezivanja tijekom odvijanja probi večeras, od 20.30 sati do 1 sat iza ponoći.

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.