Hrvatski radio

Radio Dubrovnik

Trio VAM u Sponzi izvodi djela Brahmsa, Rahmanjinova i Bete Ilin

20.06.2019.

11:01

Autor: Radio Dubrovnik

DSO

DSO

Foto: - / -

Trio ponajboljih glazbenika iz Sjeverne Makedonije, trio VAM, nastupit će večeras u 21 sat u Sponzi. Trio čine violinistica Anna Kondatenko, cellist Aleksandar Kotevski i pijanistica Marija Gjoshevska.

Predstavit će se djelima Bete Ilin – Tango Macedone, Sergeja Rahmanjinova - Trio élégiaque br. 1 u G molu i Johannesa Brahmsa – Trio za violinu, cello i klavir br. 1 u H duru.

Ovi glazbenici nastupali su diljem svijeta, u SAD-u, Njemačkoj, Austriji, Italiji, Bosni i Hercegovini, Bugarskoj, Kini, Indoneziji i drugim zemljama, a iako su dubrovačkoj publici poznati kao solisti ili suradnici Dubrovačkog simfonijskog orkestra, u ovom sastavu u Gradu će se predstaviti po prvi put.

Informacije i rezervacije ulaznica dostupne su na broj 417 110 i sales@dso.hr. Za građane postoji niz pogodnosti pri kupnji ulaznica: 10 kuna uz Libertasov pokaz, 20 kuna za umirovljenike, besplatno za građane stare gradske jezgre i studente s X-icom, a za ostale građane vrijedi popust od 30% na standardne cijene ulaznica. Popusti se mogu ostvariti isključivo na blagani Orkestra, a ostala prodajna mjesta su Luža, agencija Perla Adriatica i gift shop Dubravka na Pilama. Također, ulaznice se mogu kupiti online putem servisa ulaznice.hr.

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.