Hrvatski radio

Radio Dubrovnik

U Lazaretima održana Festa od plesa

03.05.2022.

09:53

Autor: HRT - Radio Dubrovnik

U Lazaretima održana Festa od plesa

U Lazaretima održana Festa od plesa

Foto: Grad Dubrovnik / -

U povodu Međunarodnog dana plesa, koji se obilježava 29. travnja, u Lazaretima je u petak održana priredba Foruma mladih Grada Dubrovnika pod nazivom "Ples, ples, ples!".

Priredbu je u ime organizatora, Upravnog odjela za obrazovanje, šport, socijalnu skrb i civilno društvo Grada Dubrovnika, otvorio pročelnik Dživo Brčić, koji je pohvalio sve izvođače i voditelje te iskazao zadovoljstvo što se Forum mladih nakon dvogodišnje stanke opet odvija uživo.

Pred oduševljenom publikom na platou iznad Lazareta nastupile su plesne skupine iz osnovnih škola Marina Držića, Montovjerna i Lapad te plesnih studija Step'n Jazz, 3V, Lazareti, DuPoint, Stage i Plesno rekreacijskog studija Dubrovnik. Priredbu je tradicionalno otvorio mlađi sastav Folklornog ansambla Linđo.

Pripremu i koordinaciju forumske radionice "Ples, ples, ples!" obavila je Zrinka Japunčić, koja je umješno vodila i završnu priredbu u Lazaretima.

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.