Hrvatski radio

Radio Dubrovnik

U subotu „Male priče o nestašnoj Sonji“

08.11.2019.

17:59

Autor: Radio Dubrovnik

Amali na sceni

Amali na sceni

Foto: - / -

Nagrađivana predstava za djecu Gradskog kazališta Zorin dom iz Karlovca "Male priče o nestašnoj Sonji" odigrat će se u subotu 9. studenog u 11 i 17 sati u hotelu Rixos Libertas i time zatvoriti ovogodišnji program "Amali na sceni 2019.".

Predstava je nastala prema motivima ruske priče Andreja Usačeva "Pametni psić Sonja" u režiji Ljudmile Fedorove. Topla i poučna priča o vrijednosti i važnosti odnosa prema kućnim ljubimcima, protkana je pjesmom i duhovitošću te je primjerena i za najmlađe ljubitelje kazališta.

Svaki dan gazda je odlazio na posao, a Sonja je usamljeno sjedila u stanu i strašno se dosađivala. Možda su joj se zbog toga i događale različite zanimljive stvari. Jer kada ti je strašno dosadno, uvijek tražiš neku zanimaciju. A dok tražiš zanimaciju, nešto se obavezno dogodi...

Za likovnost predstave zaslužna je Natalia Burnos, glazbu potpisuje Damir Šimunović, a u predstavi igraju Giulio Settimo, Petra Cicvarić i Maja Lučić.

"Predstava Zorin doma iz Karlovca primjer je kakav produkt nastaje kada se okupi izniman tim ljudi i napravi predstavu iz srca, jer ovakve se predstave ne mogu raditi bez srca. Svi mališani, ali i njihovi roditelji trebali bi pogledati ovu predstavu jer iz nje mogu puno naučiti jedni o drugima, svojim ljubimcima ili drugim ljudima", Kazalište.hr

Trajanje predstave je 40 min

Ulaznice su u prodaji online na ulaznice.hr te u hotelu Rixos Libertas i poslovnici Elite Travela. Cijena ulaznice je 40 kuna, a na dan izvedbe 60 kuna.

Predstavu tehnički podržavaju Dubrovačke ljetne igre dok su gostovanje sponzorstvom podržali: Ellabo, Konoba Veranda, Taj Mahal, Vodovod Dubrovnik, Restoran Nishta, TZ grada Dubrovnika, Restoran Gusta me, Konoba Dubrava i Grad Dubrovnik.

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.