Hrvatski radio

Radio Dubrovnik

10:55 / 27.03.2019.

Autor: Radio Dubrovnik

U utorak Matica hrvatska predstavlja „Rusiju naših snova” Zlatka Dalića

Matica hrvatska

Matica hrvatska

Foto: - / -

Ogranak Matice hrvatske u Dubrovniku poziva na predstavljanje knjige hrvatskog nogometnog izbornika Zlatka Dalića "Rusija naših snova", koje će se održati u utorak 2. travnja 2019. godine u 19 sati u hotelu Rixos Libertas (dvorana Mistral ABC).

Knjiga autora Zlatka Dalića "Rusija naših snova" predstavlja pregled događaja, susreta, dijaloga, razmišljanja, odluka i stavova koje je proživljavao, izgovarao, premišljao i odlučno i sudbonosno donosio naš nogometni izbornik u jeku dramatičnih i velebnih zbivanja Svjetskog nogometnog prvenstva u Rusiji.

Knjiga "Rusija naših snova" predstavlja žive slike onoga što još nigdje niste ni čuli ni pročitali o sudjelovanju hrvatske nogometne reprezentacije na Svjetskom prvenstvu u Rusiji: kako je sam izbornik doživio taj put od trnja do zvijezda, kako je u sebi uskladio poniznost i neugasivu žeđ za pobjedom te kako i o čemu je dvojio pripremajući borbenu strategiju hrvatske reprezentacije, od čega je strahovao i kako je sebe i svoje igrače ispunjavao mirom, nadom, vjerom i molitvom.

Na predstavljanju, uz Dalića, sudjeluju Anton Samovojska i Mario Zorko.

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.