Hrvatski radio

Radio Dubrovnik

Umjetnička suradnja: Glumci KMD-a pred fotoaparatom Mare Bratoš

08.03.2019.

08:47

Autor: Radio Dubrovnik

Mara Bratoš za Kazalište Marina Držića

Mara Bratoš za Kazalište Marina Držića

Foto: - / -

Kazalište Marina Držića u nizu zanimljivih najava i bogate samostalne produkcije ostvarilo je suradnju s priznatom dubrovačkom fotografkinjom Marom Bratoš. Crno-bijele fotografije ansambla odišu svježinom i specifičnim pristupom po kojemu je fotografkinja odavno postala poznata u Hrvatskoj i šire.

Rad s mnogobrojnim umjetnicima Mari Bratoš je blizak te je bila prvi i jedini odabir vodstva dubrovačkog teatra kada se pristupilo planiranju i smjeru fotografija.

Izričaj je u skladu s novim vizualnim identitetom Maji Studija / autora Luke Predragovića koji je zablistao na prve dvije premijere u 2019. - "Ne plaćamo, ne plaćamo!" te "Nemreš pobjeć od nedjelje".

Fotografije koje će uskoro krasiti foyer kazališta već možete pogledati na službenoj web stranici www.kmd.hr u rubrici "Ansambl".

Uz ovu suradnju, KMD je objavio i treći u nizu video zapisa koji prate vizualnu cjelinu. Snimanje i montažu potpisuje Miran Brautović / Palm Productions.

Aftermovie povodom premijere "Nemreš pobjeć od nedjelje" pogledajte na YouTube linku.

Galerija
-, Foto: -/-
-, Foto: -/--, Foto: -/--, Foto: -/--, Foto: -/--, Foto: -/--, Foto: -/--, Foto: -/--, Foto: -/--, Foto: -/--, Foto: -/--, Foto: -/--, Foto: -/--, Foto: -/-

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.