Hrvatski radio

Radio Dubrovnik

Večeras Kolarinov "Karaoke Show" u Kazalištu!

12.10.2019.

09:22

Autor: Radio Dubrovnik

KD Kolarin

KD Kolarin

Foto: - / -

Za sve one koji nisu gledali, a i one koji se žele ponovno nasmijati uz Senku, njenu sestru Branku i Teodora, Kazališna družina Kolarin će izvesti komediju "Karaoke show" večeras u 20 sati u Kazalištu Marina Držića.

Ulaznice po cijeni 40 kn se mogu kupiti online na linku https://www.ulaznice.hr/web/event/87/134 ili na blagajni KMD, broj za rezervacije 020 321 088

O PREDSTAVI "KARAOKE SHOW":
Komedija je to o gorko-smiješnim zabunama samoće, o žudnji za ljubavlju i opsesiji da se bude netko drugi ili otputuje u neke bolje svjetove.
Prvi put je drama izvedena 2004. i to u zvučnom obliku – u produkciji Dramskog programa Hrvatskog radija. Iste godine dogodilo se i koncertno čitanje „Karaoka“, u produkciji Matice hrvatske Osijek. Zatim su karaoke-antijunaci krenuli na Otok i progovorili engleskim jezikom. Naime, obje reading productions koje su uslijedile, odigrane su u Velikoj Britaniji: 2005. u produkciji West Yorkshire Playhouse u Leedsu te 2013. u Londonu, kao projekt Honey-tongued Theatre Productions.Ovo je prva scenska izvedba „Karaoka“ na hrvatskom jeziku, na jeziku na kojem je drama napisana.
U predstavi igraju: Jelica Čučević, Darija Mikulandra Žanetić i Leo Mrkić. Uz režiju, Paolo Tišljarić potpisuje i scenografiju a autorski tim još čine kostimografkinja Tea Bašić Erceg, autor glazbenih aranžmana Giorgio Baranac, Sebastijan Vukosavić kao glas TV spikera, ton majstor Milan Tomašić i inspicijentica Virginia Bolfek.

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.