Hrvatski radio

Radio Dubrovnik

Večeras u Kazalištu koncert Sare Renar uz Dan žena

08.03.2022.

14:57

Autor: HRT - Radio Dubrovnik

Sara Renar

Sara Renar

Foto: Garaža / HRT

Večeras, 8. ožujka na Međunarodni dan žena nastupit će nagrađivana zagrebačka kantautorica Sara Renar od 20 sati na Velikoj Sceni Kazališta Marina Držića!

Iza sebe ima pet diskografskih izdanja. Album “Djeca” je 2014. godine nominiran za nagradu Porin za najbolji debitantski album, dok je 2015. za EP “Jesen” Renar nominirana u dvije kategorije (najbolja ženska vokalna izvedba, najbolji alternativni album), a Porin je osvojila u kategoriji najbolje vokalne izvedbe.

“Tišina” iz 2016. je za istu nagradu nominirana za album godine i najbolji alternativni album, a album je zaslužio nominaciju i IMPALA za europski album godine. Live album “Gdje povlačiš crtu” odjeknuo je u svim medijima, a prema svim kritikama je revolucionarni i svjetski materijal koji zaslužuje posebnu pažnju.

U posljednjih pet godina zabilježila je oko 250 koncertnih nastupa diljem Europe i regije nastupivši na svim važnijim regionalnim festivalima i koncertnim prostorima. Nagrađena je Porinom 2015. za najbolju vokalnu izvedbu, a ovog puta u Dubrovnik stiže u sklopu kazališne turneje na kojoj će obuhvatit još i Hvar, Šibenik, Varaždin i Vinkovce.

Rezervacije su moguće na tel. (020) 321 088 ili na e-mail: blagajna@kmd.hr // Online prodaja: www.ulaznice.hr

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.