Hrvatski radio

Radio Dubrovnik

Večerašnja izvedba "Glumci Gradu" odgođena za nedjelju

05.06.2020.

14:00

Autor: Radio Dubrovnik

Kazalište Marina Držića

Kazalište Marina Držića

Foto: - / -

Zbog kiše i nevremena večerašnja izvedba "Glumci Gradu" na taraci Kazališta Marina Držića se odgađa, odnosno prebacuje na nedjelju 7. lipnja u 20 sati. Sutrašnji termin 6. lipnja se igra prema planiranom rasporedu.

Sinoć je također izvedena prva od planirane tri izvedbe predstave u režiji Srđane Šmunović kao poklon građanima Dubrovnika. Riječ je o hommageu velikom Ivu Vojnoviću, a ulazak je slobodan na sve dane igranja.

U podjeli su: Izmira Brautović, Nika Lasić, Perica Martinović, Mirej Stanić, Bojan Beribaka i Srđana Šimunović. Ova predstava je ostvarena na tragu iniciranog projekta #umjetnicigradu koji je proteklih mjeseci bio aktualan od strane mnogobrojnih ustanova, udruženja i pojedinaca koji djeluju u Dubrovniku.

Kazalište Marina Držića zahvaljuju u pomoći na realizaciji projekta od strane ustanove u kulturi Grada Dubrovnika – Dubrovački Muzeji te ravnateljici Julijani Antić Brautović.

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.