Hrvatski radio

Radio Dubrovnik

Za predstavu "Kakva ti je žena, takav ti je život" potrebna COVID potvrda

26.07.2021.

14:10

Autor: Radio Dubrovnik

Kinematografi Dubrovnik

Kinematografi Dubrovnik

Foto: - / -

Organizator predstave "Kakva ti je žena, takav ti je život", koja se održava u utorak 27. srpnja 2021. godine u Kinu Slavica obavijestio je javnost kako će, zbog strožih epidemioloških mjera, uz ulaznicu biti potrebno ponijeti i COVID potvrdu u elektronskom ili pisanom obliku.

Na ulazu će se obavljati i nužno brzo antigensko testiranje, o trošku organizatora (besplatno za posjetitelje).

U dogovoru sa stožerom, Music Time se organizirao i osigurao sve potrebne uvjete kako bi se koncert mogao održati.

Ulazak na predstavu „Kakva ti je žena, takav ti je život" u Dubrovniku bit će moguć samo i isključivo uz predočenje COVID potvrde ili uz antigensko testiranje (koje će se obavljati besplatno na ulazu).

"Pustili smo kompletni kapacitet gledališta u prodaju pa osobe koje nisu uspjele kupiti svoje ulaznice u smanjenom kapacitetu, sada imaju priliku", ističu organizatori.

"Ispričavamo se radi eventualnih neugodnosti prouzrokovanih novonastalom situacijom i odlukom Stožera. Molimo vas za razumijevanje i strpljenje te se nadamo da se vidimo na predstavi", poručuju organizatori.

Svi kupci koji nisu zadovoljni ovom odlukom, mogu izvršiti povrat svojih ulaznica na prodajnom mjestu na kojem su ih i kupili.

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.