Hrvatski radio

Radio Dubrovnik

Besplatna online radionica "13 pogrešaka poduzetnika početnika"

08.02.2022.

14:14

Autor: HRT - Radio Dubrovnik

default error photo

U pokretanju poslovnog pothvata pogreške su česte i brojne te ih je nemoguće sve izbjeći jer je svaki poslovni pothvat nova situacija i ne može se u potpunosti poistovjetiti s drugim pothvatom.

Ipak, moguće je pokušati izbjeći neke 'početničke' pogreške. Kako biste dobili korisne informacije i lakše se snašli u vrtlogu poslovanja, Centar za poduzetništvo Dubrovačko-neretvanske županije organizira besplatnu online radionicu na temu "13 pogrešaka poduzetnika početnika".

Radionica će se održati u četvrtak 10. veljače u 10 sati, a predviđeno trajanje radionice je 3 sata.

Teme radionice su mindset poduzetništva i procjene jeste li spremni za taj korak, traženje odgovora na pitanje krije li se u Vama poduzetnik, klasične greške koje poduzetnici prolaze na početku, greške kao lekcije, uspjeh u poduzetništvu kroz pravi sistem od prvog dana

Predavačica Ines Nanić i sama je vlasnica trgovačkog društva koja je nakon početničkih poslovnih pogrešaka i snalaženja u vrtlogu poslovanja, dugogodišnjim iskustvom ostvarila izniman uspjeh i osobine odlične menadžerice. Sve to je došlo do izražaja 2020. godine kada je velikim preokretom u poslovanju trgovačkog društva iskoristila krizu kao priliku te održala poduzeće unatoč turbulentnim vremenima.

Za sudjelovanje na radionici prijavite se putem:

– poveznice: https://forms.gle/dtPZYmyy3Kc1Rwvn6

– maila: czp@czp.hr

– telefona: 020/418-401

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.