Hrvatski radio

Radio Dubrovnik

Besplatna radionica "Kako dobro prezentirati proizvod/uslugu"

16.12.2021.

09:53

Autor: HRT - Radio Dubrovnik

Besplatna radionica DURA "Kako dobro prezentirati proizvod/uslugu"

Besplatna radionica DURA "Kako dobro prezentirati proizvod/uslugu"

Foto: DURA / -

Sve više se u poslovnom okruženju od ljudi očekuje da prezentiraju proizvode, usluge koje nude, projekte, ideje, izvještaje, svoj rad i svoje kompetencije. Dobra prezentacija otvara brojne mogućnosti u poslovnom svijetu. Prezentirati na način da istaknete najvažnije i zadržite pažnju publike zahtjeva strukturu i vježbu.

Kako bi naučili kako uspješno prezentirati DURA je organizirala radionicu „Kako dobro prezentirati proizvod/uslugu“ koja će se održati 18. prosinca u prostorijama DURA-e (Branitelja Dubrovnika 15) s početkom u 09:00 sati. Trajanje radionice je 8 sati.

Cilj radionice je postati prepoznatljiv na tržištu jer jedina razlika vas i konkurencije je u poznavanju vještina komuniciranja odnosno prezentiranju vašeg proizvoda ili usluge.

Teme radionice su slijedeće:

• Plan strukture prezentacije utemeljen na stilovima učenja

• Priprema za prezentaciju - tehnička i osobna

• Komadanje i redanje sadržaja - storyboarding

• Početak prezentacije - izgrađivanje rapora

• Verbalna i neverbalna komunikacija tijekom prezentacije

• Storytelling - pričanje priče u prezentaciji

Radionica je namijenjena prvenstveno vlasnicima obrta i tvrtki, ali i voditeljima prodaje, prodajnim predstavnicima, osobama koje se bave marketingom i prodajom svoje usluge i svima koji žele povećati svoju prodajnu efikasnost i pretvoriti je u prihod. Predviđeno trajanje radionice je 8h.

PREDAVAČICA:

Snježana Kupres - NLP trener & coach, Prodajni Trener Expert Ing. zračnog prometa sa više od 23 godine iskustva u prodaji, od čega 19 godina na izvršnim pozicijama u međunarodnim zrakoplovnim kompanijama. Najduže radno iskustvu na izvršnoj poziciji u zrakoplovnoj kompaniji Malaysia Airlines. Danas, konzultant za tvrtku Tal Aviation Group zastupa i vodi prodaju za zrakoplovne kompanije (Qantas, El Al, Catahy Pacific, Ethiopian Ailrines, Jet Airways na tržištima Hrvatske i Slovenije. Poslovni put u području edukacija započinje 2007. godine, u Kuala Lumpuru kao Sales Trainer Expert. Od tada se kontinuirano usavršava u području, prodaje, pregovaranja, socijalnih kompetencija, Neuro Lingvističkog Programiranja, Coachinga. Edukacije polazi u Zagrebu, Singapuru, Ženevi, Kuala Lumpuru, Londonu. 2013. stječe licencu certificirnaog trenera Neuro Linguističkog Programiranja 2016 godine kreće u vlastitu poduzetničku incijativu: savjetovanje u poslovanju Metanoia - centar svjesnog poslovanja.

2017. zajedno sa partnerima pokreće Svjesno poslovanje sa ciljem osvještavanja nove razine poslovanja - usmjerenost na ljude i njihove potencijale kao poluge uspjeha organizacija. Kao predavač i trener iz područja prodaje, pregovaranja, socijalnih i društvenih kompetencija drži edukacije i surađuje sa brojnim tvrtkama u Hrvatskoj i inozemstvu neke od njih: ABC Accelerator - Ljubljana, Tal Aviation group -Izrael, Korean Air, Seoul,Poslovni Dnevnik, Hub Impact, Centar za Mirovne Studije RH.

Prijave se zaprimaju putem online: PRIJAVNICE.

Za prisustvovanje na radionici je potrebno imati COVID potvrdu (ako ste cijepljeni, ako imate negativan (brzi) test na SARS-CoV-2 ili ste nedavno preboljeli bolest COVID-19).

Više informacija možete dobiti na:

• E-mail: mpuljas@dura.hr

• Telefon: 020/640-271

Požurite, broj polaznika je ograničen!


Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.