Hrvatski radio

Radio Dubrovnik

Besplatna radionica "Kako izraditi dobar poslovni plan"

06.10.2022.

07:33

Autor: HRT - Radio Dubrovnik

Besplatna radionica "Kako izraditi dobar poslovni plan"

Besplatna radionica "Kako izraditi dobar poslovni plan"

Foto: DURA / -

Poslovni plan temeljni je dokument koji sadrži detaljno razrađenu analizu o financijama, o budućim rezultatima poslovanja te o rješenjima za moguće rizične situacije koje mogu nastupiti u budućnosti.

Kako biste naučili napraviti poslovni plan DURA organizira radionicu „Kako izraditi dobar poslovni plan“ koja će se održati u subotu 8. listopada u 9 sati.

Polaznici radionice imat će priliku dobiti korisne informacije iz prakse uz temeljne naputke iz prve ruke od predavača koji su procjenitelji kreditnih zahtjeva, kao i od poslovnih savjetnika koji su za druge poduzetnike uspješno ishodili kredite i jamstva pripremajući poslovne planove. Predavanje uključuje vrijedne informacije za polaznike koji žele sami izraditi poslovni plan, ali i za one koji žele da im taj posao obavi poslovni savjetnik (konzultant). Predavač će nastojati prikazati određena poslovna razmišljanja kako bi polaznici razumjeli zašto financijske institucije/banke od njih traže određene informacije.

Ciljevi su radionice:

    1. Naučiti kako izraditi poslovni plan;

    2. Naučiti kakvu poruku vaš poslovni plan prenosi procjenitelju odnosno davatelju kredita ili jamstva;

    3. Pokretanje diskusije u svrhu educiranja polaznika o svim čimbenicima koji su ključni za uspješnu izradu poslovnog plana te, u konačnici, za uspješno ishođenje kredita i jamstva.

Seminar će tematski pratiti sve cjeline koje sadrži poslovni plan, a sukladno preporučenoj strukturi poslovnog plana predloženoj od strane HBOR-a.

Predavač Ozren Hudina, mag.oec., EMBA, CMC, financijski je stručnjak sa više od 16 godina iskustva u bankarstvu i konzaltingu. U bankarskoj karijeri radio je za nekoliko vodećih banaka u Hrvatskoj na pozicijama Risk managera, Višeg financijskog analitičara, Voditelja work-out odjela i Direktora sektora kreditnih rizika. Nakon toga proveo je pet godina radeći za vodeće svjetske konzultantske kuće Deloitte i KPMG, a trenutno je zaposlen na poziciji Direktora prodaje i financijskog i poslovnog savjetovanja u tvrtki Projekt jednako razvoj d.o.o. Specijalist je za korporativne financije, procjene boniteta, financijsku analizu, due dilligence, naplatu potraživanja i work out klijente. Certificirani je Management Consultant, Project manager, Scrum master, CBA ekspert i stručnjak za javnu nabavu.

Paralelno uz bankarsku karijeru, posljednjih 10 godina aktivno je uključen u postupke pripreme i provedbe EU projekata, ocjenjivač je na EU pozivima te stalni konzultant nadležnim javnim tijelima i javnoj upravi (ministarstvima, gradovima i sl.). Također, zadnjih 10 godina predavač je u službenom zvanju na nekoliko visokih poslovnih škola i učilišta na teme analize financijskih izvještaja, procjene boniteta, izrade poslovnih planova i investicijskih studija, upravljanja rizicima, naplate potraživanja i upravljanja lošim plasmanima, prodajnih i prezentacijskih vještina te pripreme i provedbe EU projekata.

Prijave se zaprimaju online putem PRIJAVNICE.

Više informacija možete dobiti putem e-mail adrese mpuljas@dura.hr ili na telefon 020/640-271

Broj polaznika ograničen je, stoga požurite!

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.