Hrvatski radio

Radio Dubrovnik

Besplatna radionica "Upravljanje budžetom za poduzetnike početnike"

24.03.2022.

13:31

Autor: HRT - Radio Dubrovnik

Besplatna radionica "Upravljanje budžetom za poduzetnike početnike"

Besplatna radionica "Upravljanje budžetom za poduzetnike početnike"

Foto: DURA / -

Budžet je temelj za poslovni plan, a zapravo je popis svih rashoda i prihoda. Budžetom pratimo plan i realizaciju poslovnog projekta te je potrebno redovito provjeravati budžet i prilagođavati ga stvarnom stanju.

Kako bi vas detaljno upoznali sa značenjem tog pojma DURA je organizirala radionicu “Upravljanje budžetom za poduzetnike početnike”. Radionica će se održati u subotu 26. ožujka u 9 sati u prostorijama DURA-e, na adresi Branitelja Dubrovnika 15, 20 000 Dubrovnik.

Na seminaru ćete naučiti:

• Što je budžet?

• Zašto se i kako radi?

• Kako se njime služiti u planiranju i praćenju poslovanja poduzetnika?

• Kako kreirati budžet za svoj poslovni pothvat?

Detaljno ćemo proći kroz sve ključne dijelove budžeta, podijeliti s vama savjete i iskustvo u upravljanju budžetom te opisati kako možemo praćenjem stanja kroz budžet pratiti tijek poslovanja.

U praktičnom radu pripremit ćemo budžet oglednog poslovnog subjekta.

Predavač Igor Strmečki - radi kao poslovni konzultant, coach i trener tvrtke Pragmatekh za poslovne konzultacije iz Zagreba koja za klijente radi na povezivanju poslovanja i tehničkih rješenja. Posjeduje dugogodišnje iskustvo u međunarodnom korporativnom menadžmentu (SAP, L'Oreal, Coca-Cola). Po formalnom obrazovanju je magistar struke (ETF) te magistar poslovnog upravljanja (MBA).

Predavač je na regionalnim poslovno-tehnološkim konferencijama te povremeni kolumnist za poslovno-tehnološke portale.

Suosnivač je inicijative "Cro Digital Transformation MeetUp" koja po regijama Hrvatske propagira prednosti i mogućnosti korištenje novih poslovnih modela 21. stoljeća za postizanje konkurentske prednosti na tržištu. Vodi se načelom da tehnologija treba biti jeftina i svima dostupna.

Kao trener drži seminare "Budžetiranje za poduzetnike", "Osnovni informatički alati za poduzetnike", "CIO/digitalna akademija", "IT za non-IT", "Financije za nefinancijaše".

Prijave se zaprimaju putem online: PRIJAVNICE.

Za prisustvovanje na radionici je potrebno imati COVID potvrdu (ako ste cijepljeni, ako imate negativan (brzi) test na SARS-CoV-2 ili ste nedavno preboljeli bolest COVID-19)

Za više informacija možete nas kontaktirati putem:

E-mail: mpuljas@dura.hr

Telefon: 020/640-271

Požurite, broj polaznika je ograničen!

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.