Hrvatski radio

Radio Dubrovnik

Dan otvorenih vrata Turističke i ugostiteljske škole Dubrovnik

10.05.2022.

09:10

Autor: HRT - Radio Dubrovnik

Turistička i ugostiteljska škola Dubrovnik

Turistička i ugostiteljska škola Dubrovnik

Foto: HRT - Radio Dubrovnik / -

Turistička i ugostiteljska škola Dubrovnik, u sklopu projekta „Uspostava regionalnog centra kompetentnosti u turizmu i ugostiteljstvu Dubrovnik“ organizira Dan otvorenih vrata u hotelu Valamar Lacroma Dubrovnik danas u 11 sati, gdje će upoznati posjetitelje s obrazovnim programima i izvannastavnim aktivnostima koji se provode u Turističkoj i ugostiteljskoj školi Dubrovnik.

Istom prilikom dubrovačke hotelske kuće Valamar Dubrovnik, Jadranski luksuzni hoteli, Sheraton Dubrovnik Riviera, Dubrovački Vrtovi Sunca i Hilton Imperial Dubrovnik upoznat će zainteresirane učenike s ponudom stipendija koje dodjeljuju njihove kuće.

"Budući da se bliži vrijeme donošenja važne odluke o izboru srednje škole pozivamo sve učenike osmih razreda, njihove roditelje i sve zainteresirane da se ovom prilikom upoznaju s obrazovnim programima i izvannastavnim aktivnostima koji se provode u Turističkoj i ugostiteljskoj školi Dubrovnik", ističu iz TUŠ-a Dubrovnik.

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.