Hrvatski radio

Radio Dubrovnik

Deveta Smotra Sveučilišta u Dubrovniku u virtualnom izdanju

26.04.2022.

07:01

Autor: HRT - Radio Dubrovnik

Deveta Smotra Sveučilišta u Dubrovniku u virtualnom izdanju

Deveta Smotra Sveučilišta u Dubrovniku u virtualnom izdanju

Foto: Sveučilište u Dubrovniku / -

Deveta Smotra Sveučilišta u Dubrovniku održava se u virtualnom izdanju od danas do petka, 29. travnja preko Zoom platforme.

Kroz ovaj tjedan predstavljat će se sveučilišni odjeli, studiji i stručne službe uz sudjelovanje nastavnika, studenata, alumnija i nenastavnog osoblja. Zainteresirani budući studenti mogu saznati sve informacije važne pri odluci o izboru studijskih programa.

Smotru će otvoriti rektor Sveučilišta u Dubrovniku prof. dr. sc. Nikša Burum sutra, s početkom u 11 sati, a potom će se u 13 sati predstaviti Odjela za ekonomiju i poslovnu ekonomiju te u 14 sati Odjel za komunikologiju. U programu smotre sudjeluje i sveučilišni UNIDU radio.

Program se nastavlja u srijedu od 10 sati predstavljanjem Odjela za primijenjenu ekologiju, Odjela za elektrotehniku i računarstvo te Pomorskog odjela. U četvrtak su na rasporedu predstavljanja Odjela za umjetnost i restauraciju, sveučilišnog studija Povijest Jadrana i Mediterana te stručnog studija Sestrinstvo. U petak će se predstaviti Ured za profesionalnu orijentaciju i savjetovanje studenata, Služba za međunarodne odnose i istraživačke projekte, Sveučilišni sportski savez, Studentski centar, Studentski dom i Studentski zbor.

Na Smotri Sveučilišta u Dubrovniku budući studenti svake se godine mogu informirati o studijskim programima, postignućima u pojedinim područjima, opremljenosti odjela, stručnoj praksi, ERASMUS programu mobilnosti, smještaju, studentskom životu i o još mnogo toga. Poveznica za prijavu na virtualnu Smotru je sljedeća:

https://us02web.zoom.us/j/6567889333?pwd=dFUvaWFUZGRIb055WFBPY0Urb2xRUT09

Meeting ID: 656 788 9333

Passcode: SMOTRA

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.