Hrvatski radio

Radio Dubrovnik

Drugi ciklus radionice "Emocionalno opismenjavanje djece i mladih"

26.09.2022.

07:15

Autor: HRT - Radio Dubrovnik

Radionica "Emocionalno opismenjavanje djece i mladih"

Radionica "Emocionalno opismenjavanje djece i mladih"

Foto: Dubrovačke knjižnice / -

Odjel za djecu i mlade Dubrovačkih knjižnica organizira drugi ciklus od osam besplatnih radionica za učenike 8. razreda osnovnih škola na temu „Emocionalno opismenjavanje djece i mladih“ - poticanje pozitivnog razvoja djece i mladih te razvoja njihovih emocionalnih vještina.

Radionice će se održavati u prostorijama Dubrovačkih knjižnica (Narodna knjižnica Grad, Od Puča 6) jednom mjesečno. Prva radionica će se održati 28. rujna u 16:30 u prizemlju Narodne knjižnice Grad.

Radionice provodi Kristina Rožić, magistra znanosti za organizacijsko ponašanje, sa specijalizacijama na području treninga i razvoja, upravljanja promjenom i ljudskim potencijalima, ispred IN MEDIAS RES, obrta za savjetovanje u vezi s poslovanjem i ostalim upravljanjem.

Broj sudionika na radionicama je ograničen pa se mole svi zainteresirani za sudjelovanje da se prijave putem e-pošte: djecji@dkd.hr ili na Messenger Odjela za djecu i mlade.

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.