Hrvatski radio

Radio Dubrovnik

14:14 / 15.05.2022.

Autor: HRT - Radio Dubrovnik

Franković diplomantima RIT-a: "Budite hrabri i svoji, uvijek poštujte svakog čovjeka"

Dodjela diploma studentima RIT-a Croatia

Dodjela diploma studentima RIT-a Croatia

Foto: Grad Dubrovnik / -

Gradonačelnik Mato Franković sudjelovao je na 24. svečanoj ceremoniji dodjele diploma studentima RIT-a Croatia.

U ovoj se prigodi gradonačelnik Franković, koji je ujedno bivši student i alumni RIT-a obratio diplomantima, uputivši im čestitke na ostvarenom akademskom uspjehu.

„Ponajprije upućujem čestitke obiteljima studenata. Vi ste kao roditelji utakli sebe u svoju djecu i danas trebate biti iznimno ponosni i sretni. Ono što posebno u ovoj prilici želim istaknuti i poručiti studentima jest činjenica kako je puno toga pred vama, od novih prilika i mogućnosti. Želim da zapamtite kako u svemu šta radite i pred svakim izazovima budete hrabri, budete svoji, poštivajući uvijek svakog čovjeka. Današnja ceremonija i proslava kruna je vašeg rada, truda i zalaganja koji će vam zasigurno poslužiti u izgradnji vašeg osobnog i profesionalnog puta“, riječi su to i poruke dubrovačkog gradonačelnika.

Čestitke su u ovoj prigodi uputili i predsjednik Nadzornog odbora RIT Croatia James Watters, dekanica koledža za humanističke znanosti RIT Croatia Anna Stenport, prodekanica za nastavu Irena Guszak, predavači Kevin Walker i Francis Brassard, bivša studentica RIT Croatia Božena Zekan, dopredsjednica zajednice diplomanata RIT-a Angela Krčelić, te predstavnik diplomanata 2022. generacije Filip Stanišić.

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.