Hrvatski radio

Radio Dubrovnik

Održana online radionica "Gost je uvijek u pravu! Ili ipak ne?"

22.04.2022.

09:10

Autor: HRT - Radio Dubrovnik

Online radionica "Gost je uvijek u pravu! Ili ipak ne?"

Online radionica "Gost je uvijek u pravu! Ili ipak ne?"

Foto: Dubrovačko-neretvanska županija / -

Briga o gostu može se definirati kao visoka razina usluge koja odgovara očekivanjima gostiju i utječe na njihove emocije. Gosta je potrebno razumjeti, shvatiti njegove želje i potrebe, ali postoji li granica?

Kako i kad prihvatiti da gost nije u pravu objašnjeno je na besplatnoj online radionici u organizaciji Centra za poduzetništvo Dubrovačko-neretvanske županije.

Predavanje je održala Ines Nanić, vlasnica trgovačkog društva koja je dugogodišnjim iskustvom ostvarila izniman uspjeh i osobine odlične menadžerice te je na predavanju pokušala razbiti mit kako je gost uvijek u pravu.

Istina je da je posao uspješan upravo zbog zadovoljnih korisnika te da je njihovo zadovoljstvo prilika za dodatnu profitabilnost.

Međutim, više je razloga zašto gosti nisu uvijek u pravu. Polaznici su naučili kako i kada prihvatiti da gost nije u pravu te na koji način nastaviti komunikaciju bez narušavanja odnosa i time osigurati ponovnu uspostavu povjerenja, posebno u današnje vrijeme kada posao ovisi o recenzijama koje su dostupne svim potencijalnim budućim korisnicima i gostima.

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.