Hrvatski radio

Radio Dubrovnik

Održana radionica o paušalnom obrtu, dostupna i online

03.02.2022.

10:36

Autor: HRT - Radio Dubrovnik

Poduzetništvo, ilustracija

Poduzetništvo, ilustracija

Foto: Dubrovačko-neretvanska županija / -

Centar za poduzetništvo Dubrovačko-neretvanske županije održao je radionicu “Kako samostalno voditi paušalni obrt”.

S obzirom na relativno niska davanja i jednostavnu papirologiju, paušalni obrt postao je najpopularniji poslovni subjekt među mladim poduzetnicima. Sukladno tome, i ova je radionica popularna i vrlo posjećena. Imajući na umu brojne obaveze mladih poduzetnika i nemogućnost prisustvovanja radionici u fiksnom terminu, Centar za poduzetništvo objavljuje snimku radionice koja je dostupna na YouTube kanalu.

Osim edukacije o načinima samostalnog vođenja paušalnog obrta, Centar je razvio alat kojim se proces dodatno pojednostavljuje. PaushApp je besplatna aplikacija koja je proizašla iz dugogodišnjeg iskustva djelatnika Centra te je u potpunosti prilagođena poduzetnicima koji su u potrazi za što bržim i jednostavnijim rješenjima.

Od lansiranja aplikacije u lipnju 2021, 138 poduzetnika aktivno koristi PaushApp te su recenzije izrazito pozitivne. Ono što je posebno važno, kako i za Centar, tako i za naše korisnike, upravo je brzina prilagodbe potrebama pojedinog poduzetnika. Cilj je u najkraćem mogućem roku odgovoriti na sve upite korisnika, a unutar 24 sata optimiziramo funkcije prema Vašim potrebama.

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.