Hrvatski radio

Radio Dubrovnik

"Open lab door & careers in STEM info" u Centru za mlade

13.04.2022.

12:47

Autor: HRT - Radio Dubrovnik

U Dubrovniku održani šesti Robo.Du Day(s)i

U Dubrovniku održani šesti Robo.Du Day(s)i

Foto: Zajednica tehničke kulture Dubrovačko-neretvanske županije i Grada Dubrovnika / -

U četvrtak 14. travnja Zajednica tehničke kulture Grada Dubrovnika, Zajednica tehničke kulture Dubrovačko-neretvanske županije i Informatički klub Futura u sklopu Du STEM projekta organiziraju dan otvorenih vrata laboratorija u Centru za mlade Dubrovnik.

Za djecu i mlade će se cijeli dan počevši od 9 sati ujutro održavati radionice crtanja 3D olovkama u sklopu "Open lab door & careers in STEM info". Za radionice se obavezno treba prijaviti ispunjanjem obrasca na: www.ztk-du.hr/dustem-openlab-prijava/

Osim radionica crtanja 3D olovkama za djecu i mlade, svi posjetitelji će se moći upoznati s djelovanjem, programima i prostorima u kojem se provode raznovrsne STEM edukacije.

"Open lab door & careers in STEM info" organiziraju Zajednica tehničke kulture Grada Dubrovnika, Zajednica tehničke kulture Dubrovačko-neretvanske županije i Informatički klub Futura u sklopu projekta Du STEM, koji je 85 posto sufinanciran iz Europskog socijalnog fonda, a 15 posto iz Državnog proračuna Republike Hrvatske.

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.