Hrvatski radio

Radio Dubrovnik

Prijave na besplatne online radionice za uspostavljanje Home Officea

06.07.2022.

09:40

Autor: HRT - Radio Dubrovnik

Online radionice za uspostavljanje Home Officea

Online radionice za uspostavljanje Home Officea

Foto: Zajednica tehničke kulture / -

Zajednica tehničke kulture Dubrovačko-neretvanske županije organizira ciklus od sedam besplatnih online radionica za uspostavljanje Home Officea u sklopu projekta RAGUsa 2.0 – Razvoj kApaciteta Gradskih Udruga. Radionice su namijenjene za predstavnike udruga.

Tema prve radionice koja će se održati u petak 8. srpnja od 19 do 21 sat je korištenje sustava za videokonferencije Zoom.

Za radionice se potrebno prijaviti preko ove poveznice: www.ztk-du.hr/ragusa-home-office/

Link za sudjelovanje na radionice će prijavljeni polaznici dobiti na e-mail adresu u četvrtak.

Nastavak ciklusa se očekuje od rujna, kada će se odraditi preostale teme korištenja uredskih aplikacija (obrada teksta, tablični izračuni i prezentacije), te vođenje profila i stranica udruga na društvenim mrežama. Na taj način će se polaznici pripremiti za online poslovanje i uspostavljanje home office-a.

Ciklus online radionica za uspostavljanje Home Officea organizira Zajednica tehničke kulture Dubrovačko-neretvanske županije u sklopu projekta RAGUsa 2.0 – Razvoj kApaciteta Gradskih Udruga. Ukupna vrijednost projekta je 489.942,86 HRK. Projekt je sufinancirala Europska unija iz Europskog socijalnog fonda kroz poziv „Jačanje kapaciteta OCD-a za odgovaranje na potrebe lokalne zajednice“ iznosom od 416.451,43 HRK.

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.