Hrvatski radio

Radio Dubrovnik

Prijave na webinar projekta dRural

28.11.2022.

07:29

Autor: Radio Dubrovnik

Rad na digitalnoj platformi

Rad na digitalnoj platformi

Foto: Ilustracija / Pixabay

U sklopu dRural projekta, u srijedu 30. studenog održat će se webinar za sve zainteresirane koji se žele prijaviti na Otvoreni proziv za složene usluge.

Ovim putem će se detaljnije pružiti sve informacije o pružanju složenih usluga u ruralnim područjima, a za koje se može dobiti poticaj od 50.000 eura. Tim stručnjaka sudionicima webinara pružit će sve podatke o tehničkim aspektima dRural platforme, a sve kako bi se podnositeljima zahtjeva osigurala bolja kvaliteta prijave.

Registrirajte se ovdje!

Agenda:

- Uvod – Luisa Gonçalves, Open Call Manager (F6S)

- dRural Metaplatforma koncepta i arhitekture. Što staviti u prijedlogu Složene usluge. – Roberto Gimenez (tehnički coordinator za dRural, EUROB Creative)

- dRural Core Metaplaform walkthrough – Carlos Corrales (glavni direktor FIWOO-a, tehnički voditelj Core Metaplatforme)

- pitanja i odgovori

Prijave na otvorene javne pozive traju do 15. siječnja 2023. Prijaviti se možete ovdje.

Projekt provodi Dubrovačko-neretvanska županija u suradnji s Regionalnom razvojnom agencijom Dubrovačko-neretvanske županije DUNEA, Grad Metković, Dom zdravlja Metković, Tera Tehnopolis iz Osijeka te partneri iz Španjolske, Belgije, Italije, Švedske, Nizozemske, Irske i Srbije.

Projekt dRural je financiran u sto postotnom iznosu iz EU programa OBZOR 2020., ukupne vrijednosti 15.296.927,50 eura.

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.