Hrvatski radio

Radio Dubrovnik

U Pločama radionica "Kako samostalno voditi paušalni obrt"

01.03.2022.

09:10

Autor: HRT - Radio Dubrovnik

default error photo

Centar za poduzetništvo Dubrovačko-neretvanske županije poziva sve zainteresirane na besplatnu radionicu „Kako samostalno voditi paušalni obrt” koja će se održati u četvrtak 3. ožujka u 16:30 u Poduzetničkom inkubatoru Ploče (adresa: Crna rika 7A).

Radionica je namijenjena osobama koje planiraju pokrenuti ili su u počecima pokretanja vlastitog paušalnog obrta.

Cilj radionice je upoznati poduzetnike početnike koju samostalnu djelatnost mogu obavljati kroz paušalno oporezivanje, kao i s pravima i obvezama koje proizlaze iz važećih poreznih propisa o paušalnom oporezivanju.

Bit će riječi o brojnim temama od uvjeta za paušalno oporezivanje dohotka od samostalne djelatnosti, poslovnim knjigama (knjigovodstvo) i obrascima koje je potrebno voditi, obvezama ispostavljanja računa i fiskalizacija, do predstavljanje besplatne aplikacije za vođenje računa paušalnih obrta PAUSH APP.

Radionicu će voditi Antea Kaleb, poslovna savjetnica s dugogodišnjim iskustvom na poslovima financijskog i poslovnog konzaltinga.

Za sudjelovanje na radionici potrebno je predočenje COVID potvrde.

Broj sudionika na radionici je ograničen, te se za sudjelovanje na radionici prijavite putem:

– poveznice: https://forms.gle/QdUxi3BmeQc85Ecu8

– maila: ploce@poduzetnicki-inkubator-dnz.hr

– telefona: 020/325-594

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.