Hrvatski radio

Radio Dubrovnik

Završna konferencija projekta "(e)odrastanje - izazovi i mogućnosti"

08.02.2022.

10:36

Autor: HRT - Radio Dubrovnik

Dan sigurnijeg Interneta 2022.

Dan sigurnijeg Interneta 2022.

Foto: Zajednica tehničke kulture / -

U sklopu Dana sigurnijeg Interneta, Zajednica tehničke kulture Grada Dubrovnika u suradnji sa Sveučilištem u Dubrovniku i Dječjim vrtićima Dubrovnik organizira završnu online konferenciju o rezultatima projekta "(e)odrastanje - izazovi i mogućnosti" danas u 18:30.

Konferencija će se održati online putem Zoom platforme.

Završna konferencija projekta je namijenjena svima koji se žele više informirati o temi sigurnijeg Interneta, a osobito roditeljima, odgojiteljima i učiteljima. Dan sigurnijeg Interneta se u cijelom svijetu obilježava drugog utorka u veljači.

Na početku završne konferencije Mato Brautović će predstaviti rezultate provedenog istraživanja o informiranosti i znanju roditelja, odgojitelja i nastavnika o problematici prekomjerne upotrebe uređaja te opasnostima Interneta na dubrovačkom području.

Zatim će Alma Džanović Mateljan i Severina Hađija dati kratke preporuke roditeljima i odgojiteljima o korištenju medija u radu s djecom. Tomo Sjekavica i Nikolina Potrebica će predstaviti bojanku (e)odrastanje koja je nastala u sklopu ovog projekta, te će najaviti novi projekt i aktivnosti za ovu godinu.

Broj mjesta na završnoj konferenciji je ograničen. Mole se svi zainteresirani za sudjelovanje da popune Google formu u nastavku kako bi potvrdili svoje sudjelovanje na Zoom sastanku: https://forms.gle/w9nFdhkoBNdViuRU6

Završna online konferencija se održava u sklopu projekta (e)odrastanje - izazovi i mogućnosti, kojeg provodi Zajednica tehničke kulture Grada Dubrovnika u partnerstvu sa Sveučilištem u Dubrovniku i Dječjim vrtićima Dubrovnik.

Projekt je sufinanciran kroz program javnih potreba u tehničkoj kulturi Grada Dubrovnika za 2021. godinu i putem javnog poziva za sufinanciranje projekata na temu medijske pismenosti od Agencije za elektroničke medije.

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.