Hrvatski radio

Radio Dubrovnik

'B' momčad 'Pitura' u Zadar po nove pobjede

07.11.2020.

13:51

Autor: Radio Dubrovnik

STK Libertas Marinkolor

STK Libertas Marinkolor

Foto: - / -

U nedjelju u sportskoj dvorani Bagat u Zadru s početkom u 10 sati u sklopu natjecanja u 2. Hrvatskoj stolnoteniskoj ligi - dalmatinska regija odigrat će se Prvi jesenski turnir na kojem će se natjecati devet klubova.

Uz STK Libertas Marinkolor (seniorski B sastav), to su STK Konavljanin (Čilipi), STK Lučica (Vela Luka), STK Ploče, STK Zadar, STK Jadera (Zadar), STK Šibenik, STK Knin, STK Dalmatinac (Pag).

Nakon uspješno odigranog predkola 2. HSTL - dalmatinska regija koji se 18. listopada odigrao u Pločama, u kojem su 'Pituri' ostvarili tri pobjede savladavši momčadi: STK Ploče 4:1, STK Lučica 4:0 i STK Konavljanin 4:0, pred seniorski "B" sastav Pitura u nedjelju je dosta težak raspored tj. odigravanje pet prvenstvenih susreta uz uvijek prisutni imperativ pobjeda.

1. kolo: STK Libertas Marinkolor - STK Knin

2. kolo: STK Šibenik - STK Libertas Marinkolor

3. kolo: STK Zadar - STK Libertas Marinkolor

4. kolo: STK Libertas Marinkolor - STK Jadera

5. kolo: STK Libertas Marinkolor - STK Dalmatinac

 

Za seniorski "B" sastav Pitura za natjecanje u 2. Hrvatskoj stolnoteniskoj ligi - dalmatinska regija u natjecateljskoj sezoni 2020/21 prijavljeni su igrači: Filip Mikulić (kap. momčadi), Marko Venier, Marko Šarić, Ante Jupek i Antonio Giron.

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.