Hrvatski radio

Radio Dubrovnik

Bridž tim Celtic bara Belfast treći na Timskom prvenstvu Jadrana

08.10.2019.

15:46

Autor: Radio Dubrovnik

BK Dubrovnik

BK Dubrovnik

Foto: - / -

Na Timskom prvenstvu Jadrana u bridžu nastupila su četiri tima iz Bridge kluba Dubrovnik te dva tima iz Bridge kluba Astarea. Najbolji rezultat ostvario je tim Bridge kluba Dubrovnik, Celtic bar Belfast koji je osvojio treće mjesto.

U polufinalnom meču izgubili su od tima Rijeka 38:32, a u borbi za treće mjesto ostvarena je pobjeda protiv tima Split s rezultatom 44:16.

Tim Celtic bar Belfast nastupio je u sastavu: Joško Đilović, Ante Mijić, Velibor Puzović i Đivo Tikvica.

Konačni poredak:
1. Rijeka
2. Imotski 1
3. Celtic bar Belfast Dubrovnik
4. Split
5. Dubrovnik Tečajac
6. Astarea
7. Dubrovnik Danče
8. Imotski 2
9. Astarea Mix
10. Dubrovnik Adriatik

Na parskom turniru Modro jezero po Butler obračunu nastupio je 21 par. Prva tri mjesta ostvarili su članovi Bridge kluba Dubrovnik. Pobjedici turnira su Mario Majstorović i Dubravka Zvrko sa rezultatom od +67, drugoplasirani su Đivo Tikvica i Velibor Puzović sa +46, dok su trećeplasirani Ante Hrkać i Stanislav Mandurić iz Posušja sa +27.

Na parskom turniru Crveno jezero po Matchpoints obračunu nastupilo je 26 parova. Pobjednici turnira su Jasminka Pojer i Ivan Lekić iz Splita s rezultatom od 65.38%. Drugo i treće mjesto osvojili su članovi Bridge kluba Dubrovnik, drugoplasirani su Joško Đilović i Ante Mijić sa 64.74%, a trećeplasirani Ana Čeović i Frano Mozara sa 64.26%.

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.