Hrvatski radio

Radio Dubrovnik

Derbi u Gospinom polju: 'Piturima' stiže varaždinski StaRR

27.02.2021.

08:31

Autor: Radio Dubrovnik

STK Libertas Marinkolor

STK Libertas Marinkolor

Foto: - / -

Danas će se u Gospinom polju u "B" dvorani s početkom u 16 sati odigratiderbi susret 4. kola HEP Superlige gdje se sastaju STK Libertas Marinkolor i STK Starr" (Varaždin). Susret će se odigrati bez gledatelja.

S obzirom na važnost ovog susreta te velikog interesa navijača i klupskih simpatizera kao i šire sportske javnosti ovaj derbi susret hrvatskog prvenstva moći će se prati putem live stream na službenoj facebook stranici STK Libertas Marinkolora.

Važno je istaknuti da se ovaj derbi susret 4. kola HEP Superlige trebao odigrati prošle godine tj. 7. studenog, ali zbog izrečene mjere o samoizolaciji jednog igrača Starr-a, NK HSTS-a sukladno važećem Covid - 19 protokolu za stolnoteniska natjecanja odgodila susret i zakazala novi termin odigravanja za 28. studenog. Ponovno je NK HSTS-a odgodila ovaj zakazani susret i to samo 24 sata prije odigravanja, a razlog je ponovno bio isti - izrečena mjera samoizolacije istog grača Starr-a.

Na službenoj web stranici HSTS-a i dalje stoji da će se u subotu, 27. veljače u Dubrovniku s početkom u 16 sati odigrati ovaj susret.

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.