Hrvatski radio

Radio Dubrovnik

Dobroslavić i Franković čestitali Plivačkom klubu Jug

17.12.2019.

18:08

Autor: Radio Dubrovnik

Grad Dubrovnik

Grad Dubrovnik

Foto: - / -

Dubrovačko-neretvanski župan Nikola Dobroslavić i gradonačelnik Grada Dubrovnika Mato franković uputili su čestitke plivačima PK Jug koji su na Prvenstvu Hrvatske u Splitu osvojili 22 medalje, od čega 11 zlatnih, devet srebrenih, te dvije brončane.

"Dragi plivači,

Čestitam vam ovaj vrhunski uspjeh. Suvišno je napominjati koliko ovakav rezultat služi na čast vama, vašim trenerima, vašim roditeljima, ali i svima nama.

Ponekad se može učiniti kako Jugaši s lakoćom osvaju medalje, ali se nikada ne smije zaboraviti da svaka medalja znači novi napor, novi trud, novo odricanje s vaše strane i za to vam čestitam u svoje osobno ime i u ime cijele Dubrovačko-neretvanske županije.

Župan

Nikola Dobroslavić"

 

 

"Dragi Jugaši,

što drugo reći osim, svaka čast! Ovo je zaista bio veličanstveni nastup na Zimskom prvenstvu Hrvatske gdje ste osvojili čak 23 medalje u raznim disciplinama, za što je itekako uvelike zaslužan i vaš trener Frane Ćirak. Prvi put nakon 10 godina PK Jug ima seniorskog prvaka zahvaljujući impresivnom talentu Maria Šurkovića koji je osvojio još devet zlatnih i sedam srebrnih medalja. Velike čestitke također idu Michelu Brassardu koji treba biti vrlo ponosan na svoje dvije srebrne i brončane te jednu zlatnu medalju, a zajedno su s Markom Baletinom i Đivom Damićem zaslužili jedno zlato i jedno srebro u štafeti.

Siguran sam da je ovo za sve vas jedan odličan poticaj za daljnje fantastične rezultate, ali nadam se da ste svjesni kako bez sumnje inspirirate mladiće i djevojke koji će se jednog dana tek početi baviti sportom. Ovakvim fantastičnim rezultatima dokazujete da za vas granice ne postoje i da se možemo veseliti svim novim natjecanjima koji su pred vama.

S poštovanjem,

Gradonačelnik

Mato Franković"

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.